Udruženje Živimo zajedno

Učešće korisnika na manifestaciji Trojka iz bloka

24. septembar 2022. godine

Korisnici udruženja „Živimo zajedno” učestvovali su na sportsko-humanitarnoj manifestaciji pod nazivom Trojka iz bloka koja je održana 24. septembra 2022. godine na košarkaškim terenima KK Partizan na Kalemegdanu.

 

Učešće korisnika omogućeno je zahvaljujući saradnji sa humanitarnom organizacijom Srbi za Srbe koja je udruženju uputila poziv za učešće.

 

Kako je ova manifestacija bila otvorena za sve zainteresovane građane, ovo je bila odlična prilika da se korisnici udruženja – osobe sa smetnjama u razvoju uključe u aktivnosti zajedno sa osobama iz opšte populacije, da se sa njima upoznaju i druže i da na najbolji mogući način promovišu svoje talente i mogućnosti.

Osim prilike da se oprobaju u bacanju trojki, korisnici su uživali i u kulturno – umetničkom programu koji je bio priređen.

 

Udruženje „Živimo zajedno” za sve svoje zainteresovane korisnike organizuje razne sportske aktivnosti (stoni tenis, košarka…) u okviru programa Škola životnih veština – Živimo zajedno koji se realizuje uz podršku Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

 

Za više informacija o aktivnostima udruženja pogledajte naš Facebook i Instagram profil.