Udruženje Živimo zajedno

Sajam partnerstva i CSR forum

12. decembar 2015. godine

Ovogodišnji Sajam partnerstva održan je 09.12.2015. godine u pozorištu „Duško Radović“ u okviru CSR foruma. 15 organizacija i socijalnih preduzeća, među kojima i Udruženje „Živimo zajedno“, dobilo je priliku da predstavi svoje programe, usluge, proizvode i predloge za saradnju sa biznis sektorom: ADRA, BELhospice, Centar za integraciju mladih, Coworking Serbia, Dobra bašta, Duga, GM Optimist, Izlazak, Kreativno mentorstvo, Prostor, Tačka komunikacije, Udruženje Kamenica,Vega, Živimo zajedno, Ženski centar Užice.

 

Aktivnosti na CSR  forumu podrazumevale su predavanja na temu socijalnog preduzetništva i odgovornog poslovanja; sajam partnerstva na kome je svoj rad predstavilo 15 nevladinih organizacija; i speed dating – kraće sastanke predstavnika nevladinih organizacija sa kompanijama.

 

Osim učešća na Sajmu, po prvi put na CSR Forumu, učesnici Sajma su svoje predloge za saradnju direktno predstavili predstavnicima 13 kompanija na brzim sastancima. Smart kolektiv je sa izabranim organizacijama i socijalnim preduzećima održao i pripremnu radionicu, kako bi pomogao organizaciijama i socijalnim preduzećima da se što bolje pripreme za predstavljanje ideja u dva minuta.

Poseban rezultat zabeležen je u oblasti speed dating-a pošto je ostvaren kontakt sa kompanijama kao što su: Airport city, Banca Intesa, Coca Cola Hellenic, Direct Media, Erste Bank, GSK, Hyatt, IKEA, L’OREAL, NIS gazprom njeft, UniCredit Bank, Vip mobile, Vojvođanska banka.

 

U evaluaciji predstavnika kompanija najbolji utisak  je ostavila Ivana Todorović iz BELhospice centra za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu.  Drugo mesto pripalo je Marku Krajnoviću, iz Coworking Serbia, a treće predstavniku naše organizaicije, Nikoli Radojloviću.

 

Za više informacija o aktivnostima udruženja pogledajte naš Facebook i Instagram profil.