Udruženje Živimo zajedno

Poseta predsednika opštine Stari grad

3. decembar 2020. godine

Povodom međunarodnog dana osoba sa invaliditetom predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović, pomoćnica predsednika za socijalna pitanja Maria Markov i zamenica predsednika Skupštine GO Stari grad Nevena Dodić posetili su udruženje Živimo zajedno.

 

Tom prilikom predsednik udruženja Dejan Kozić upoznao je predsednika opštine i njegove saradnike sa redovnim aktivnostima koje udruženje sprovodi u okviru programa Škola životnih veština podržanog od strane Sekretarijata za socijalnu zaštitu. Jedna od tema bilo je i otvaranje mini TV studija u udruženju koje će se baviti edukativnim programima namenjenim za osobe sa smetnjama u razvoju, a putem kojeg će se i roditeljima pružati potrebna pravna pomoć.

„Hoćemo da pomognemo rad udruženja shodno svojim mogućnostima. Opština Stari grad će biti vaš ambasador i sistemska podrška prema nadležnim inistucijama grada i republike, prema donatorima i evropskim fondovima, kao i partner u projektima. Sa tim zadatkom smo u opštini osnovali i novo odeljenje za projekte koje će vam uvek biti na usluzi“, istakao je Radoslav Marjanović

 

Za više informacija o aktivnostima udruženja pogledajte naš Facebook i Instagram profil.