Udruženje Živimo zajedno

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

2. decembar 2020. godine

Juče, 3. decembra, obeležen je Međunarodni dan osoba sa invaliditetom. Dan smo obeležili učešćem na raznim manifestacijama organizovanim sa ciljem promocije osoba sa invaliditetom. 

 

Direktor udruženja, Dejan Kozić, učestvovao je kao govornik na tribini „Kako da pravo stigne život?“ sa temom socijalizacije mladih sa smetnjama u razvoju.

 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali primio je u Starom dvoru predstavnike Udruženja osoba sa invaliditetom kako bi razgovarali o unapređenju njihovog života u Beogradu. U razgovoru je učestvovala i naša struča saradnica, psiholog Stojanka Tlačinac.

 

Naši korsnici su učestvovali na Festivalu učenja odraslih u organizaciji Društva za obrazovanje odraslih.

Tradicionalno, kao i svake godine, Udruženje je na dan OSI organizovalo inkluzivne radionice za korisnike našeg Udruženja i volontere.

 

Za kraj dana stručni tim Udruženja, zajedno sa grupom korisnika prisustvovao je  u Sava centru svečanoj večeri „Za život bez barijera“.

 

Aktivnosti u Udruženju se odvijaju u okviru programa Dnevni centar Živimo zajedno podržanog od starane Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda.

 

Za više informacija o aktivnostima udruženja pogledajte naš Facebook i Instagram profil.