Udruženje Živimo zajedno

Inkluzivni klub 2020. god.

30. decembar 2020. godine

U prostorijama udruženja Živimo zajedno, u periodu od marta do decembra 2020. godine, realizovan je projekat Inkluzivni klub, podržan od strane Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda. Projekat je okupio oko 50 mladih sa preko 10 beogradskih opština.

 

Kako su ove godine okolnosti bile drugačije usled korona virusa, družili smo se pod maskama, ali nas to nije sprečilo da zajedno stvaramo, družimo se, pevamo, pričamo, smejemo se.

 

Realizovane su radionice komunikacije, muzičke i kreativne radionice, kao i društvene igre, koje su omogućile mladima sa smetnjama u razvoju i mladima iz redovne populacije da razmene energiju, nauče nešto novo, razbiju predrasude i kvalitetno provedu slobodno vreme, odnosno oboje svoje dane veselim bojama.

Pored samih radionica, realizovano je još nekoliko zajedničkih druženja – takmičenje povodom Dana udruženja (22.10), Dan deteta (20.11) i Dan osoba sa invaliditetom (03.12).

 

Prilikom realizacije aktivnosti u okviru projekta “Inkluzivni klub” poštovane su preporuke i epidemiološke mere radi prevencije širenja zaraze izazvane virusom COVID – 19.

 

Za više informacija o aktivnostima udruženja pogledajte naš Facebook i Instagram profil.