Udruženje Živimo zajedno

Informatičke radionice za mlade sa smetnjama u razvoju tokom letnjeg raspusta

23. jun 2016. godine

U julu startuje drugi obrazovni ciklus Informatičke inkluzivne igraonice koju realizujemo uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu.

 

Besplatne radionice organizuju se u prostorijama našeg udruženja na Studentskom trgu 18 svakog utorka i četvrtka od 16 do 17 časova.

 

Radionice se prvenstveno organizuju za đake osnovnih (7. i 8. razred) i srednjih specijalnih škola, ali  su dostupne i svim mladim osobama sa smetnjama u razvoju sa teritorije Beograda.

 

Na radionicama se mogu steći osnovna znanja iz word-a, excel-a, pisanja radnih biografija, korišćenja interneta, pravljenja multimedijalnih prezentacija i ostalim veštinama iz oblasti informatike koje doprinose osamostaljivanju i uključivanju u društvene tokove.

Ukoliko želite da i sami učestvujete u projektu kao volonter ili poznajete nekog ko pripada navednoj ciljnoj grupi a voli učenje, druženje i zabavu, možete nam se obratiti putem mail-a zivimozajedno@hotmail.com, preko naše Facebook stranice Živimo zajedno ili putem telefona : 011/26-29-787.