Udruženje Živimo zajedno

Dan planete Zemlje

26. april 2022. 

Udruženje „Živimo zajedno“ i “Živimo zajedno – Oaza Golubinci” organizovali su 26. aprila proslavu povodom Dana planete Zemlje. Tom prilikom je Oazi Golubinci upriličeno celodnevno druženje uz prikladan zabavni program.


Preko 130 gostiju učinilo je ovaj dan posebnim – korisnici, članovi njihovih porodica, prijatelji udruženja, komšije, meštani, predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Verskog dobrotvornog starateljstva, Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine sa svojim štićenicima, kao i predstavnici medija  uživali su u lepom vremenu i druženju.


Za sve prisutne organizovane su bile brojne aktivnosti na otvorenom – sađenje cveća, reciklaža, tucanje jajima, pikado, košarka, fudbal, šah, likovna radionica, modna revija, krečenje ograde…  

Zabavno-muzički program dodatno je razveselio sve prisutne. Igralo se, pevale su se vesele pesme, kao i horske numere iz svima već poznate inkluzivne opere Časovničar.

 

Prijatelji udruženja bili su vredni te su za sve posetioce pripremili gulaš i pasulj, dok su domaćice goste obradovale domaćim kolačima.

 

Ovaj događaj realizovan je uz podršku Sekretarijata za socijalnu zaštitu i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

 

Za više informacija o aktivnostima udruženja pogledajte naš Facebook i Instagram profil.