Dear visitors of our site,

Now in existence for over 18 years, Zivimo zajedno continues to strive to expand its programs and offerings to the community. We hope that you will be able to take part in one or more of the many exciting events that we are offering this year and experience firsthand the pride we take in supporting our cause.

It is our mission to help children and adults with disabilities and learning challenges. In order to meet our mission and provide services in our community, we rely on the generosity of individuals and businesses for support. Without the assistance of community-minded individuals just like you, we wouldn’t be able to serve those in our community each year.

We ask that you make a commitment to support our appeal by making a donation and we hope that you will be able to make a contribution. Your generosity will make a difference in our community by allowing us to continue in our work.

Remember that every donation makes a difference, regardless of size.

Thank you in advance for your support!

Sincerely,

Dejan Kozic, Director of Zivimo Zajedno

Dragi posetioci sajta,

Danas kada postojimo više od 18 godina, udruženje Živimo Zajedno nastavlja sa naporima da proširi svoje programe i doprinos zajednici. Nadamo se da će te biti u mogućnosti da uzmete učešća u jednom ili više uzbudljivih događaja koje planiramo ove godine i doživite iz prve ruke radost što podržavate naše akcije.

Naša misija je da pomažemo deci i odraslima sa smetnjama u razvoju i poteškoćama u učenju. Da bi smo ostvarili našu misiju i pružali usluge u našoj zajednici, mi zavisimo od velikodušnosti pojedinaca i preduzeća koji nam daju podršku. Bez saradnje sa socijalno odgovornim osobama kao što ste Vi, mi ne bi smo bili sposobni da služimo osobama u našoj zajednici sve ove godine.

Razmislite o tome da nas podržite tako što ćete učiniti donaciju. Nadamo se da ste u mogućnosti da doprinesete našem humanom radu. Vaša darežljivost će učiniti promene u našoj zajednici tako da ćemo moći da nastavimo naš rad.

Upamtite da svaka donacija pomaže, bez obzira na iznos.

Hvala Vam unapred za Vašu podršku!

S poštovanjem,

Dejan Kozić, Predsednik udruženja Živimo zajedno

Donation 5 €

Donation 10 €

Donation 20 €

Donation 50 €

Donation 100 €

Donation 200 €

Donation 500 €


Za dinarske donacije iz Srbije:
Broj računa 205-60195-20 Komercijalna banka