Dan deteta u hotelu Park

Međunarodni dan deteta

U petak, 20.11.2015. godine u hotelu Park, obeležen je Dan deteta, tradicionalno za mališane iz Zvečanske i korisnike našeg udruženja. Ovu manifestaciju Udruženje „Živimo zajedno“ organizuje u saradnji sa Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Delta fondacijom. 
Na samom početku, prisutne su pozdravili predstavnici organizatora. Deca sa smetnjama u razvoju i korisnici Udruženja Živimo zajedno uživali su u programu. Klovn je napravio balone za decu i stavio osmeh na lice svim prisutnima. Deca iz karate kluba „Nipon“ su pokazala svoje veštine sjajnim performansom. Ove godine su i deca iz Zvečanske imala svoj nastup, i jedva su dočekali da nam pokažu šta su to oni spremili. Na kraju je Miodrag Kastratović napravio pravu žurku njegovim jedinstvenim performansom uz muziku i ples za sve prisutne.

Nakon programa za decu usledila je i tribina „Značaj rane podrške deci sa invaliditetom“ u organizaciji Dnevnog tretmanskog centra „Impuls“.  Tribina ima za cilj podizanje svesti o važnosti rane intervencije i značaju rane podrške deci sa invaliditetom kroz predstavljanje programa, usluga u zajednici i zajedničke diskusije na temu rane intervencije. Učesnici tribine su svi relevantni činioci u zajednici koji mogu dati informacije roditeljima dece sa smetnjama u razvoju, roditelji dece, nevladine organizacije i udruženja roditelja.

Ostatak fotografija možete pogledati u galeriji na našoj Facebook stranici.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *