Zimski raspust za mlade sa smetnjama u razvoju

Od 01-13. februara u Udruženju Živimo zajedno biće organizovane radionice za učenike osnovnih i srednjih škola u okviru projekta „Zimski raspust za mlade sa smetnjama u razvoju“.  Mlade osobe sa smetnjama u razvoju će imati priliku da učestvuju na umetničkoj radionici, manekenstvu, fotografskoj i dramskoj sekciji, muzičkoj radionici, sportskoj sekciji i radionici za reciklažu, a radionice će voditi zaposleni iz Udruženja i studenti-volonteri sa Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i Fakulteta političkih nauka – odsek socijalni rad. Program će se odvijati u prostorijama Udruženja, na adresi Studentski trg 18, a telefon za informacije i prijave je: 2629-787. Radionice su organizovane u periodu od 10-17h, a radno vreme Udruženja je od 8-20h. Svi programi su besplatni. 

Neka vaše dete kvalitetno provede zimski raspust.

Projekat je podržan od strane Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Dobrodošli!

Udruženje Živimo zajedno proslavilo slavu

U sredu, 27.01.2016. godine Udruženje Živimo zajedno je proslavilo slavu Sveti Sava. Tradicionalno, okupilo se mnogo gostiju – pre svega korisnika, zaposlenih, roditelja i prijatelja Udruženja. Ove godine, čast da bude domaćin pripala je mladom kolegi Nikoli Radojloviću.

Nakon sečenja kolača, korisnici su se predstavili pripremljenim programom – učesnici dramske sekcije recitalom o Svetom Savi, a učesnici muzičke sekcije i veronauke himnom i pesmama o Svetom Savi.

Nakon večere, korisnici su se opustili uz muziku u našoj „diskoteci“, dok su ostali proveli jedno prijatno veče okruženi prijateljima.

 

Ostatak fotografija možete pogledati u albumu na našoj Facebook stranici.

Hvala puno prijateljima Iz Lastavica Catering-a koji su nam ulepšali proslavu donacijom posluženja.

 

 

1000 eura za dramsku sekciju Udruženja Živimo zajedno

Muzičko-scenski spektakl “Ja mogu sve” je šou program u kom svoj talenat i emocije pokazuju deca uzrasta od šest do 14 godina i stariji od 55 godina. To su pevači, plesači, violinisti, bubnjari, horovi… Svima je zajednička činjenica da za umetnike godine zaista nisu važne, a sve ih povezuje ljubav prema muzici i plesu. Takmičare ocenjuje i vodi žiri koji čine glumica Danica Maksimović, pevač Rambo Amadeus, voditelj Žika Nikolić i baletan Konstantin Kostjukov. Emisija je humanitarnog karaktera – u svakoj emisiji žiri bira najboljeg takmičara, koji nagradu od 1.000 evra daje u humanitarne svrhe po sopstvenom izboru. U prethodnoj emisiji, pobedu je odneo „Kostin tim“, a prepustili su odluku o izboru kome će pripasti nagrada Miri i Boletu.

Mira i Bole su donirali 1000 eura dramskoj sekciji Udruženja Živimo zajedno. Posetili su nas zajedno sa snimateljskom ekipom emisije Ja mogu sve i uručili nam ček. Drugari iz dramske sekcije i vođa sekcije Lepa Stanković su im beskrajno zahvalni.

Ovde možete pogledati poslednji nastup Mire i Boleta.

Doček Nove godine

I ove godine je tradicionalno  organizovan doček Nove godine u prostorijama Udruženja Živimo zajedno. Preko 50 korisnika, roditelja i prijatelja Udruženja je zajedno proslavilo doček, a kao i uvek, bilo je veselo i nezaboravno. Uz zvuke domaće muzike ispratili smo staru godinu, a tačno u ponoć poželeli jedni drugima samo najbolje u novoj.

Ostatak slika možete pogledati u fotogaleriji na našoj Facebook stranici.

Uspešnu i srećnu Novu 2016. godinu vam želi Udruženje Živimo zajedno!